• Yeni
VENDACE erkek ANSI Sınıf 3 Yüksek Vis Emniyet Yansıtıcı Bombacı Ceket Hoodie Ayrılabilir Hood ıle Su Geçirmez(Turuncu,2XL)

VENDACE erkek ANSI Sınıf 3 Yüksek Vis Emniyet Yansıtıcı Bombacı Ceket Hoodie Ayrılabilir Hood ıle Su Geçirmez(Turuncu,2XL)

Buyers rating:
₺ 1.00

Stokta

100 Polyester 300 D oxford,Termal, Su geçirmez.İthal. 【KLASİK TASARIM】 Erkekler ve kadınlar için VENDACE Yüksek görünürlüklü ceket, rüzgarın geçmesini önleyen tam ön fermuara, el ısıtıcılı ön ceplere ve klasik kapüşona sahiptir.Geliştirilmiş renk kontrastı ve leke koruması için siyah alt kısımlar. 【MALZEME】 Yansıtıcı güvenlik bombardıman ceketi turuncu / sarı %100 polyesterden yapılmıştır 300 D oxford dış kabuk + PU kaplama, konfor için nefes alabilirken sizi kuru tutmak için rüzgara ve suya karşı dayanıklıdır.Polyester kapitone astar, soğuk koşullarda çalışmak için yeterli sıcaklık sağlayan 4.75 oz poli dolgu yalıtımına sahiptir. 【UYUMLULUK ve güvenlik】 Aşırı hava koşullarında ve diğer düşük ışıklı çalışma ortamlarında her zaman mümkün olduğunca görünür olduğunuzdan emin olmak için H-back deseninde 2" genişliğinde gümüş yansıtıcı şeritlere sahiptir.Bu yansıtıcı kapüşonlu sweatshirt, tüm meslekler için ANSI/ISEA 107-2015 Sınıf 3/Seviye 3 ile tam uyumludur ve Küçük ila 5 X Büyüklüğünde mevcuttur, Baretiniz, güvenlik gözlükleriniz, güvenlik yelekleriniz ve gömleklerinizle mükemmel bir satın alma. 【GENİŞ kullanım alanı】 Bu hi vis ceketi inşaat işçileri, anket ekipleri, sörveyörler, müteahhitler, acil durum müdahalecileri, EMS, mühendis, ormancılık, itfaiyeci, polis, geçiş görevlisi, kamu güvenliği, güvenlik, trafik ve park görevlileri içindir.Veya bisiklete binme, avlanma / avcı, koşma, gönüllülük, koşu, bisiklet, bisiklet, motosiklet ve gönüllülük gibi eğlence etkinlikleri için. 【KALİTE】 Güvenlik ceketi su geçirmez birinci sınıf kalitedir ve yapı giyilebilirlik, konfor, güvenlik ve aşınma ve yıpranma sağlar.Makineyi Soğuk Suyla yıkayın.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler

Columbia Erkek Silver Falls Kapüşonlu Ceket
  • Yeni
değerlendirme:

Columbia Erkek Silver Falls Kapüşonlu Ceket

100% Polyester.İthal.Fermuar kapatma.Makine Yıkama.% 100 geri dönüştürülmüş polyesterden yapılmış yalıtım.Isı yalıtımı.Suya dayanıklı kumaş.Kaputta bağlama.Çene koruma

₺ 21.20