• Yeni
2012 Niué-Başlıca Tarihi Olaylar-1812 Savaşı-Kutuzov-2 oz-Antika Kaplama Gümüş Sikke-5 $Dolaşımsız

2012 Niué-Başlıca Tarihi Olaylar-1812 Savaşı-Kutuzov-2 oz-Antika Kaplama Gümüş Sikke-5 $Dolaşımsız

Buyers rating:
₺ 2.00

Stokta

Niue Adaları 2012. Tahsil Edilebilir Madeni Para-Düşük Basım.Özel Antika Kaplama.Sunum Çantası + Orijinallik Sertifikası.Harika bir hediye!.Niue Adaları 2012. Tahsil Edilebilir Madeni Para-Düşük Basım.Özel Antika Kaplama.Sunum Çantası + Orijinallik Sertifikası.Harika bir hediye!.Madeni Para Hikayesi : Rusya'nın Napolyon'un kıta sistemini İngiltere'ye karşı en önemli silah olarak aktif olarak desteklemeyi reddetmesinin nedenlerine, Napolyon'un Avrupa ülkeleriyle ilgili politikasına, Rusya'nın çıkarlarını dikkate almadan bakıldı. account.In savaşın ilk aşamasında, Rus ordusu emekli olarak savaştı. ruslardan Moskova'ya, Borodino savaşına.14 Eylül'de Napolyon savaşmadan Moskova'yı fethetti.Aynı gün, gece geç saatlerde şehir ateşe tutuldu.Alevler o kadar şiddetliydi ki Napolyon bir gece sonra Kremlin'den ayrılmak zorunda kaldı.Yangın 18 Eylül'e kadar sürdü ve bölgenin büyük bir bölümünü yok etti. Moscow.In savaşın ikinci aşaması olan Napolyon'un ordusu, başlangıçta kışlık bölgelere geri dönerek, açlık, soğuk ve Rus kuvvetleri tarafından ikna edilerek Rus sınırından tamamen çekildi.Savaş, Napolyon ordusunun neredeyse tamamen yıkılması, Rusya'nın kurtuluşu ve 1813'te Varşova Dükalığı ve Almanya topraklarına askeri operasyonların yeniden yerleştirilmesiyle sona erdi. Ters Tasarım : Madeni para, Fransız imparatoru Napolyon ve Rus imparatoru Kutuzov'u tasvir ediyor.Önde Kutuzov, arkada Napolyon var.Madeni para, o dönemdeki madalyaların tarzına uyması için antika bir yüzeye sahiptir.Madeni para güzel tasarlanmış bir parça ve çok nadir bir madeni paradır!Ön Yüz Tasarımı : Ön yüz, Majesteleri Kraliçe II. Elizabeth'in Ian Rank-Broadley heykeline sahiptir. Ambalaj : Madeni para zarif ve zengin bir ahşap içinde paketlenmiştir box.It bu olağanüstü madalyonun sahnelenmesinde harika bir iş çıkaran güzel bir durumda.Orijinallik Sertifikası iç ambalajın üzerinde görüntülenir.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler

270 BU Claudius II Bilinmeyen İyi
  • Yeni
değerlendirme:

270 BU Claudius II Bilinmeyen İyi

Ön yüz : DİVO CLAVDİO, sağa kafa yay.Geri : KUTSAMA, kartal solda duruyor, sağa dön MS 270.CLAUDİII GothicAntik Roma Madeni Para Kartalı Tanrılaştırma sorunu.ClaudiII (Latince :

₺ 2.33
1881 CA Victoria Cent İyi
  • Yeni
değerlendirme:

1881 CA Victoria Cent İyi

Ön yüz : VİCTORİA DEİ GRATİA REGİNA KANADA.Ters : Bir sarmaşık çemberinin içinde 25 sent 1881.Victoria Günü (Fransızca : Fête de la Reine), Kraliçe Victoria'nın onuruna 25 M

₺ 2.67