• Yeni
1P 10kA-20kA 420vAC, Ev Tutucu Cihaz, Yıldırımların Korunması için Alçak Gerilim Tutucu Cihaz

1P 10kA-20kA 420vAC, Ev Tutucu Cihaz, Yıldırımların Korunması için Alçak Gerilim Tutucu Cihaz

Buyers rating:
₺ 196.40

Stokta

Tutucu, C ve D seviyesi yıldırımdan korunma için uygundur, yıldırım çarptığında eş potansiyel bağlantı, yıldırım meydana geldiğinde hızlı tepki, boşaltma voltajı, ev aletlerini ve güvenliğinizi korumak için kullanılır. [Hızlı Yanıt] : Bu aşırı gerilim koruyucusu, yıldırım meydana geldiğinde hızlı bir şekilde yanıt verebilir, voltajı boşaltabilir ve ev aletlerinin ve sizin güvenliğinizi koruyabilir. [Kılavuz Ray Montajı] : Bu ev tutucu cihaz, kurulumu ve sökülmesi kolay bir ray tasarımını benimser.Tutucu, istikrarlı performans özelliğine sahiptir ve kurulumu kolaydır. [Kararlı Performans] : Bu düşük voltajlı tutucu cihaz istikrarlı bir performansa sahiptir ve C ve D sınıfı yıldırımdan korunma için uygundur.Çıkarılabilir montaj, takılması ve çıkarılması kolaydır. [Alev geciktirici Kabuk] : Bu ev dalgalanması, güvenliği iyi olan bir PC alev geciktirici malzeme kabuğu ile donatılmıştır.Kılavuz ray montajı, basit kullanım.Tutucu, C ve D seviyesi yıldırımdan korunma için uygundur, yıldırım çarptığında eş potansiyel bağlantı, yıldırım meydana geldiğinde hızlı tepki, boşaltma voltajı, ev aletlerini ve güvenliğinizi korumak için kullanılır. [Hızlı Yanıt] : Bu aşırı gerilim koruyucusu, yıldırım meydana geldiğinde hızlı bir şekilde yanıt verebilir, voltajı boşaltabilir ve ev aletlerinin ve sizin güvenliğinizi koruyabilir. [Kılavuz Ray Montajı] : Bu ev tutucu cihaz, kurulumu ve sökülmesi kolay bir ray tasarımını benimser.Tutucu, istikrarlı performans özelliğine sahiptir ve kurulumu kolaydır. [Kararlı Performans] : Bu düşük voltajlı tutucu cihaz istikrarlı bir performansa sahiptir ve C ve D sınıfı yıldırımdan korunma için uygundur.Çıkarılabilir montaj, takılması ve çıkarılması kolaydır. [Alev geciktirici Kabuk] : Bu ev dalgalanması, güvenliği iyi olan bir PC alev geciktirici malzeme kabuğu ile donatılmıştır.Kılavuz ray montajı, basit kullanım.Özellikler : C ve D seviyesi yıldırımdan korunma için uygundur, yıldırım çarptığında eş potansiyel bağlantı, yıldırım meydana geldiğinde hızlı tepki, boşaltma voltajı, ev aletlerini ve güvenliğinizi korumak için kullanılır.Alev geciktirici kabuk, yangına dayanıklı, kullanımı güvenli İstikrarlı performans özelliğine sahiptir ve kurulumu kolaydır Çıkarılabilir montaj, takılması ve çıkarılması kolaydır Kılavuz rayı kurulumu, basit kullanım Şartname : Malzeme : PC Alev geciktirici malzeme Kutup sayısı : 1 P Tepki süresi : ≤25ns Anma gerilimi : 420 VAC Maksimum deşarj akım : 20 KA Yukarı : ≤1.5 kv Ağırlık : Yaklaşık.126g / 4.4 oz Paket listesi : 1 x Ev dalgalanma koruyucusu.

Ürün parametreleri

Kategorideki ürünler

6 Çıkış 2350j Dalgalanma
  • Yeni
değerlendirme:

6 Çıkış 2350j Dalgalanma

Bu yüksek kaliteli Ürünle para için daha fazlası.Üstün tasarrufta üstün kalite sunar.Mükemmel bir ürün %100 memnuniyet.Bu yüksek kaliteli Ürünle para için daha fazlası.Üst�

₺ 0.67
TRPPS3612-Güç Şeridi
  • Yeni
değerlendirme:

TRPPS3612-Güç Şeridi

TRİPP LİTE PS3612 15 AMPER RAF MONTAJLI GÜÇ ŞERİDİ (12 ÇIKIŞ).Lütfen orijinal parça numaranızın buna tam olarak uyduğundan emin olun veya uyumluluk için üreticiye danışın.

₺ 0.67